Palvelut

Tervetuloa asioimaan Siikajoen apteekkiin!

Lääkkeiden yhteensopivuuden tarkistus

Joillakin lääkkeillä voi olla riski vakavaan yhteisvaikutukseen muiden lääkkeiden kanssa.
Apteekillamme on käytössä yhteisvaikutusohjelma, jonka avulla lääkitystäsi voidaan tarkastella kokonaisuutena ja huomioida mahdollisesti syntyvät haitalliset lääkeyhdistelmät. Keskittämällä lääkeostoksesi apteekkiimme, varmistat lääkityksesi turvallisuuden.


Annosjakelu

Apteekin tarjoamaa annosjakelupalvelua käyttävä asiakas saa lääkkeensä apteekista koneellisesti pakattuna käteviin kerta-annospusseihin kahdeksi viikoksi kerrallaan. Palveluun sisältyy myös lääkityksen tarkistus. Annosjakelu vähentää lääkehävikkiä ja usein myös pienentää lääkemenoja.

Kysy lisää apteekistamme!


Reseptin uusiminen

Voit jättää uusintapyynnön sähköisen eli e-reseptin uusimiseksi omalle terveysasemallesi joko paikan päällä asioimalla tai soittamalla terveysaseman reseptinuusimispuhelimeen. Reseptin uusimispyyntö voidaan tehdä helposti ja vaivattomasti myös apteekissa asiakkaan puolesta. Uusimispyyntö voidaan tehdä alle 16 kuukautta sitten määrätyistä tai uusituista resepteistä.


Lääkejätteiden vastaanotto

Apteekki ottaa kotitalouksilta maksutta vastaan vanhentuneita ja käyttämättömiä lääkkeitä.


Erityisosaajat

Käytä hyväksesi erityisosaamistamme seuraavilla osa-alueilla:
- astman hoito
- diabeteksen hoito
- sydänlääkkeet ja niiden käyttö


Muut

Käymme mielellämme kertomassa apteekin palveluista ja ajankohtaisista lääke-alaan liittyvistä asioista alueemme yhdistyksissä ym. Kysy rohkeasti lisää!

Tule käymään

Siikasavontie 5
92400 Ruukki
Sijainti kartalla>

Olemme avoinna

Ma-pe: 9-17
La: 10-14
Su: Suljettu

Ota yhteyttä

siikajoenapteekki@apteekit.net
08 271044